Vroeger straalden zegelringen status en rijkdom uit en vandaar dat de welvarende bevolking vaak alleen zo’n prachtige ring tot zijn/haar beschikking had. Maar daar is gelukkig verandering in gebracht, want de zegelring is een persoonlijk sieraad voor iedereen! Wie wil er nu niet zo’n prachtige ring om uw handen stijlvol aan te kleden?

Opkomende trend voor jong & oud

De zegelring is terug van weggeweest en vandaag de dag een trending sieraad. Zo kan een 50-jarige man met een zegelring om zijn vinger het leven doorgaan, maar ook de jonge twintigers zijn helemaal gek van deze unieke zegelring. Daarbij dragen zowel vrouwen als mannen de zegelring en hiermee is het cirkeltje rond: zegelringen zijn voor iedereen.

Overdraagbaar familiesieraad

De gouden zegelring is van oudsher ook beter bekend als hét overdraagbare familiesieraad. En Juwelier Verbree heeft het in de inleiding al eventjes aangekaart. Want doordat de zegelring vroeger een vorm van status met zich mee droeg, was dit unieke sieraad zeer gewild in de familie. Wij vinden dat volkomen terecht, aangezien de zegelring een schitterend pronkstuk is.

Zegelringen in alle vormen en maten

Een zegelring kenmerkt zich aan een mooie gravure, een bijzondere vorm of een prachtige edelsteen. Tevens kan juwelier Verbree al deze variaties voor uw realiseren. Dus bent u op zoek naar een klassieke zegelring, een vierkante zegelring of zegelring met edelstenen? Wij helpen u graag verder om uw zegelring met robijn, onyx of stralende diamanten te versieren.

Zegelring van wapens

Ook waren zegelringen vroeger gekenmerkt aan de koninklijke wapens, provinciewapens en familie wapens. Zo zijn sommige zegelringen nog steeds in gebruik. Dus heeft uw oma een mooie zegelring om haar vinger? Vraag haar dan is naar deze zegelring en kom achter de geschiedenis van dit familiestuk.

Juwelier Verbree heeft passie voor zegelringen

Wij, Juwelier Verbree, zijn zelf ook helemaal gek van zegelringen. Maar dat zijn we niet al even, maar al zo’n beetje ons hele leven! Hierdoor is het vervaardigen van een zegelring een opdracht wat wij vaak hebben uitgevoerd. Dus voor de meest nauwkeurige en mooiste ontwerpen voor uw zegelring bent uw bij Juwelier Verbree op het juiste adres. Neem contact met ons op door te telefoneren met 0528-391623 of 06-54640941. Of stuur gerust een mailtje naar info@verbree.nl