Voor oud goud inkoop kunt u terecht bij Juwelier Verbree

Bent u in het bezit van een sieraad uit een ver verleden door bijvoorbeeld een erfenis? Kom naar Juweliershuis Verbree en wij kopen u gouden sieraad, gouden munten, sloopgoud, diamanten of zelfs zilveren sieraden in! U ontvangt gegarandeerd de hoogste prijs bij inruil of ruilt u liever uw oud goud in voor een prachtig sieraad?

Wat verstaan wij onder oud goud?

Wij hebben het net al eventjes aangekaart, maar bij Juwelier Verbree kunt u met meer terecht dan een gouden ring. Zo zijn wij ook in staat om gouden munten in te kopen, of sprankelende diamanten. Bovendien kunt u ook met sloopgoud bij ons terecht of zilveren sieraden etc. De mogelijkheden in oud goud inkoop bij Juwelier Verbree zijn eindeloos.

Wat zijn de aandachtspunten bij goud inkoop?

Voor het inkopen van goud zijn er voor ons als juwelier een paar regels waar wij ons aan dienen te houden, namelijk:

  • Juwelier Verbree koopt alleen goud en zilver in van personen met een minimumleeftijd van 18 jaar;
  • U dient altijd uw eigen legitimatiebewijs mee te nemen;
  • Wij werken op afspraak.

Hoe wordt de waarde van uw gouden sieraad, munt of diamant bepaald?

Bij Juwelier Verbree is aan kennis en ervaring geen gebrek. Wij zijn al zo’n 40 jaar werkzaam in de sieradenbranche en dus ook de goud inkoop. Overigens schommelt de goudkoers voortdurend en hier passen wij onze prijzen dan ook op aan. Bij juwelier Verbree zult u de hoogste prijs voor u goud inkoop ontvangen op basis van de goudkoers op dat moment.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in ons goud en zilver inkoop of wilt u uw diamant graag inruilen voor een geldbedrag? Contacteer dan Juweliershuis Verbree en maak een afspraak door te telefoneren met 0528-391222 of 06-54640941 of stuur een mailtje naar info@verbree.nl Wij hopen u snel te mogen ontmoeten om u nog meer te kunnen informeren over oud goud inkoop. Tot snel!