Persoonlijke aandacht

Het kiezen van het perfecte sieraad is niet iets dat u zomaar doet. Sterker nog, het moet iets magisch worden. Daarom bent u bij ons van harte welkom op ons landgoed. Hier helpen wij u door middel van persoonlijke aandacht en vakmanschap advies met het kiezen van de perfecte klassieke of moderne sieraden. Jullie worden niet gestoord door andere klanten en de aandacht van de professionele medewerkers ligt helemaal bij u.
U vindt bij Juweliershuis Verbree het mooiste aanbod van design tot klassieke sieraden zoals ringen , colliers, hangers, armbanden , horloges, parels, oorbellen en andere sieraden.

Professioneel advies

Zoals wij net al eventjes hebben aangekaart, is professioneel advies bij Juwelier Verbree niet weg te denken. Aangezien juweliershuis Verbree al ruim 40 jaar bestaat, zijn wij in de loop der jaren een ster geworden op het gebied van advies geven. Tevens hebben wij al jarenlange ervaring en hierdoor kennen wij onze klanten snel. Wij weten vaak in een handomdraai wat u leuk vindt en daar adviseren wij u dan graag bij.

Wij nemen de tijd voor u

Bij Juweliershuis Verbree nemen wij écht de tijd voor u! Wij zullen u ontvangen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee aangevuld door een zalig gebakje. Vervolgens gaan we uw wensen in alle rust bespreken, want bij Juwelier Verbree bent u de enigste in de studio. Dit komt doordat wij op afspraak werken, om zo de persoonlijke aandacht met u te omarmen. Ook kunnen wij u ontvangen op ons landgoed op ieder moment van de dag, sterker nog, ieder moment van de week! Wij zijn namelijk 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00 uur.  Komt u binnenkort bij ons langs om een mooi sieraad uit te zoeken? Top! Tot snel.