Gedenksieraden

Bij Juwelier Verbree kunt u ook terecht voor herrineringssieraden, herdenkingsieraden of rouwsieraden. Door middel van deze sieraden kunt u uw geliefde zo dicht mogelijk bij u houden en uw dierbare zal altijd bij u zijn. Juwelier Verbree legt u hier de mogelijkheden voor gedenksieraden uit.

Herinneringssieraden

Een sieraad dat u doet denken aan die ene dierbare die helaas is overleden, we hebben het hier over een herinneringssieraad. En natuurlijk zijn foto’s van u en uw dierbare ook een emotionele waarde geworden, maar een herinneringssieraad, iets tastbaar, geeft toch een meer betrokken gevoel.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij sieraden met een bijzondere herinnering van u overleden dierbare, u kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld as, een haarlok of zand van het graf in u ring te plaatsen bij Juweliershuis Verbree. U herinneringssieraad zal uniek en persoonlijk zijn en zo draagt u uw dierbare altijd bij u!

Een andere mogelijkheid die u zal herinneren aan uw dierbare, is een sieraad die van hem & haar is geweest laten omsmelten naar een andere ring of verkleinen & vergroten. Meneer Verbree is goudsmid, dus dit is geen enkel probleem!

Het is een erg mooie manier om een herinnering te hebben aan een persoon waar u van houdt en die u mist en Juweliershuis Verbree helpt uw hier graag bij om samen met u een herinneringssieraad te ontwerpen. Neem dus gerust contact met ons op.

Herdenkingssieraden

Een zeer persoonlijke manier om uw overleden dierbare te herdenken, is een herdenkingssieraad. Maar wat is dat dan precies? Een herdenkingssieraad is een sieraad met een holle ruimte waar meestal de as van uw dierbare in wordt gedaan. Erg intiem en zo zal uw dierbare altijd en overal bij u zijn.

Wanneer u bereid bent om voor een herdenkingssieraad te gaan, zal het mooi zijn als het herdenkingssieraad de overleden dierbare personaliseert en overigens moet het sieraad natuurlijk ook bij uw persoonlijke smaak passen. Veel gekozen symbolen zijn een kruis, een hart, een ster, een engel, een vlinder en natuurlijk het oneindigheidsteken ofwel het infinity teken.

Juweliershuis Verbree biedt dus sieraden met as in deze symbolen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos en ook kunnen wij , naast as, een kleine hoeveelheid zand van het graf in het sieraad plaatsen wanneer de dierbare voor een begrafenis heeft gekozen. Deze mogelijkheden kunnen wij aanbieden, omdat Juweliershuis Verbree zelf goudsmid is en beschikt over een eigen atelier.

Voor eventuele vragen of extra informatie kunt u altijd telefonisch of per mail contact met juweliershuis Verbree opnemen.

Rouwsieraad

Een droevige gebeurtenis in het leven is een geliefde die komt te overlijden. Er bestaat een mogelijkheid bij Juweliershuis Verbree om uw geliefde zo dicht mogelijk bij u te houden, namelijk een rouwsieraad. Hierbij kunt u denken aan sieraden met as van de overledenen , een haarlok of wanneer u voor iets persoonlijkers gaat  een vingerafdruk in het sieraad die u doet denken aan uw geliefde.

Bij Juweliershuis Verbree kunt u kiezen uit verschillende typen rouwsieraden, zoals kettingen, hangers, bedels, ringen en natuurlijk armbanden! Meneer en Mevrouw Verbree beschikken over jarenlange kennis en ervaring en willen u met alle liefde adviseren.

Neem contact op

Er is dus meer mogelijk en omdat wij de sieraden zelf voor u smeden kunt uw u wensen en eventuele ideeën met ons bespreken zodat wij samen met u een uniek rouwsieraad kunnen maken. Voor eventuele vragen, extra informatie of het maken van een afspraak kunt uw ons telefonisch bereiken of per mail. Dus neem gerust contact op met Juwelier Verbree.