Persoonlijke sieraden ontwerpen

Onze studio bevindt zich in Drenthe, in een mooi dorp Veeningen. Verschillende mensen uit de regio en uit andere delen van Nederland of België komen bij ons langs om de mooiste sieraden uit te zoeken die perfect bij hen passen. Onze juwelier/goudsmid geeft u een persoonlijk advies en neemt echt de tijd voor u. Het sieraad waar u uiteindelijk voor kiest wilt u natuurlijk heel wat jaren met u mee dragen. Daarom is dit geen keuze die u even snel maakt.

U bruiloft is het perfecte excuus om uzelf te verwennen (of te laten verwennen, natuurlijk) met een prachtig sieraad. Een sieraad dat een leven lang herinneringen zal oproepen aan die fantastische huwelijksdag. Een sieraad dat net zo uniek en bijzonder is als u!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik u eigenzinnigheid en ontwerp u eigen sieraad of vermaak het zoals u het wil! Wanneer u uw sieraad vermaakt zal u het een nieuw jasje geven, erg leuk! Ga voor net iets anders dan anderen en laat ziet wat u innerlijk is door u sieraad te ontwerpen zodat het bij u past!

Uw sieraden vermaken

Ook kunt uw bij juwelier Verbree van oma’s goud emotionele sieraden maken, zo’n sieraad zal vele herinneringen elke dag met u meedragen en beschikt over een grootse emotionele waarde. Heeft u tegenwoordig een heuse verzameling van oude munten en weet u niet wat u ermee moet? Ook dan kunt uw terecht bij juwelier Verbree en wij zullen hier gegarandeerd iets moois van maken.

Juwelier Verbree staat voor uw klaar om sieraden te ontwerpen en/of te vermaken. Wij hebben tegenwoordig al zo’n 40 jaar ervaring in trouwringenwereld en beschikken over een romantische showroom met topservice en een hoop kennis. Wie weet tot snel!