Uw sieraden laten repareren

Erg vervelend en het gebeurt altijd op een vervelend moment: Uw sieraad gaat kapot. Waarschijnlijk bent uw vooral heel boos geworden op uzelf vanwege het feit dat die eyecatcher nu niet meer om u lichaam kan worden gedragen. Stop! Want dit is nergens voor nodig. Juwelier Verbree repareert de sieraden met alle liefde voor u! Ook zijn wij een ster in solderen, want in de meeste gevallen kunnen wij met het kapotte sieraad en bijvoorbeeld de afgebroken delen nog veel voor u betekenen.

Ring op maat maken

Heeft uw bijvoorbeeld de ring van uw oma gekregen, maar had zij een grotere ringmaat dan u? Geen probleem, juwelier Verbree is in staat om u ring kleiner te knippen of groter te maken.

Ook staat juwelier Verbree garant voor het inkorten van uw collier, een ware hype op dit moment. Zie bijvoorbeeld deze schitterende korte colliers

Uw sieraad als nieuw maken

Iets anders waar juwelier Verbree uw graag bij helpt is het rodineren van uw sieraad. Met rodineren wordt bedoeld dat we vanuit het geelgouden sieraad een witgouden sieraad maken. Erg vet!

En als we het nu toch al over de kleur van u edelmetaal hebben, kunnen we net zo goed even verder gaan met de afwerking. Wij zijn namelijk altijd bereikbaar als u uw sieraad wilt polijsten of juist matteren. Dit is voor ons meestal een kleine moeite en doen we graag voor u!

Sieraden reparatie bij Juweliershuis Verbree

Nieuwe diamant zetten

Nu op naar het onderwerp waar de dames de meeste aandacht waarschijnlijk naartoe zullen schenken: Diamanten! Bent uw bijvoorbeeld een diamant verloren? Erg jammer, maar juwelier Verbree kan er voor zorgen dat er weer een glinstering in uw trouwring tevoorschijn komt. Of wilt u misschien een diamant bijzetten? Wij geven uw groot gelijk, iets extra is altijd leuk! Is u kind geboren, bent u nu al 5 jaar getrouwd of heeft u een bepaalde leeftijd gehaald? Wij zijn het met uw eens, dit zijn inderdaad goede redenen om een extra diamant in uw ring te zetten.

Juwelier Verbree raadt uw aan om uw sieraden jaarlijks te onderhouden. Dit kunt uw doen door uw sieraden te poetsen en te controleren op bijvoorbeeld de compleetheid van het aantal diamanten.

Juwelier Verbree staat altijd voor uw klaar met de jarenlange ervaring en kennis waarover ze beschikken en staan garant om uw sieraden te repareren.