Sieraden uitkiezen in een mooie juwelier kan een moeilijke keuze zijn. Maar daar brengt Juwelier Verbree vandaag verandering in! Want wij hebben speciaal voor u de 5 tips op een rijtje gezet bij het uitkiezen van sieraden. Hierdoor wordt de keuze steeds makkelijker, dus lees snel verder!

1.      Bedenk bij welke gelegenheid u sieraden zoekt

Voordat u begint met het zoeken naar sieraden, is het verstandig om eerst na te gaan bij welke gelegenheid u ze wilt dragen. Zoekt u sieraden voor nette gelegenheden? Ga dan voor minimalistische én elegante sieraden. Maar als u voor alledaagse gelegenheden sieraden zoekt, zijn stoere en speelse sieraden echt perfect! Bovendien zijn klassieke sieraden mooi bij iedere gelegenheid.

2.      Laat de sieraden matchen met uw kledingstijl

Kijk bij het uitzoeken naar sieraden ook naar uw kledingstijl. Als u een chique kledingstijl heeft, dan matchen luxe gouden sieraden bij u. Echter kunt u bij een stoere kledingstijl beter gaan voor robuuste sieraden met bewerking uit zilver of titanium.

3.      Kijk naar wat u mooi vindt

Een van de belangrijkste tips is natuurlijk dat u voor sieraden moet gaan die u zelf mooi vindt. Aangezien u de sieraden gaat dragen, is uw eigen mening goud waard. Houd u bijvoorbeeld van geelgouden of witgouden sieraden? Of bent u verliefd op zilveren sieraden? De keuze ligt geheel bij u.

4.      Denk aan edelmetalen en edelstenen

Houdt u van sieraden en draagt u ze dagelijks? Dan is het overwegen van gouden sieraden zeker de moeite waard. Gouden sieraden voorkomen verkleuring en u zult veel langer plezier hebben van de sieraden. Overigens kunt u bij budgetsieraden gaan voor een materiaal als zilver! Tevens kan de keuze in edelstenen ook moeilijk zijn. Want gaat u voor diamanten of kiest u toch liever een kleurrijke edelsteen als de rode robijn of de groene smaragd?

5.      Kom sieraden bekijken en vraag om advies

Sieraden laten u meer stralen en kunnen als mooie herinneringen worden gezien. Juwelier Verbree wilt u graag helpen om prachtige herinneringen als een bruiloft, verjaardag of kindergeboorte vast te leggen aan de hand van sieraden. Komt u binnenkort bij ons langs? Telefoneer dan eventjes met 0528-391623 of 06-54640941 of stuur een mailtje naar info@verbree.nl